Neváhajte nás osloviť s akoukoľvek otázkou
Potrebujete
poradiť?
Mgr. František Gajdoš - technická podpora, poradenstvo zbrane a strelivo
eshop@afg.sk
T: +421 38 749 9230
M: +421 917 961 386
Martin Lobotka - technická podpora, poradenstvo luky a kuše
sales@afg.sk
T: +421 38 749 9230
M: +421 917 961 386
Adrián Mlynek - reklamácie, servis
reklamacie@afg.sk
T: +421 38 749 9230
M: +421 917 961 386
Gulášová polievka, 2 porcie
Benefity
Hotové jedlá značky EXPRES MENU českého pôvodu sú vhodné na cestovanie, kemping, dovolenky, rybačku, chaty, alebo do domácností, ktoré nemajú čas variť a pripravovať chutné jedlá, alebo ktoré potrebujú pohostiť chutným jedlom nečakanú návštevu.
Chutná polievka s kúskami hovädzieho mäsa a zemiakov. Mäso je orestované na cibuľke a paprike, zaliate hovädzím vývarom, polievka je dochutená majoránkou a cesnakom.
Trvanlivé jedlo bez lepku, bez éčok a konzervantov.
Jedlo je hotové, stačí ho len zohriať napr. aj s obalom v horúcej vode, vyprázdnením na panvicu alebo do hrnca, či v mikrovlnnej rúre.
Zloženie: vývar z hovädzieho mäsa (voda, hovädzie mäso a kosti), zemiaky, hovädzie mäso predné, cibuľa, ryžová múka, kukuričná múka, repkový olej, cesnak, soľ kamenná, mletá paprika, majorán, rasca, mleté čierne korenie
Nutričné hodnoty na 100 g:
- Energetická hodnota (kJ): 257
- Energetická hodnota (kcal): 61
- Tuky: 2,7 g
- Nasýtené mastné kyseliny: 0,9 g
- Sacharidy: 6,1 g
- Z toho cukry: 0,9 g
- Bielkoviny: 3,9 g
- Vláknina: 0,8 g
- Soľ: 0,9 g
- Gulášová polievka, 2 porcie (610 g)
- Výrobca: EXPRES MENU
- Čistá hmotnosť: 600 g
- Hmotnosť balenia: 610 g
- Rozmery balenia: 210 x 160 x 60 mm
- Minimálna trvanlivosť: 40 mesiacov
Potrebujete
poradiť?
Mgr. František Gajdoš - technická podpora, poradenstvo zbrane a strelivo
eshop@afg.sk
T: +421 38 749 9230
M: +421 917 961 386
Martin Lobotka - technická podpora, poradenstvo luky a kuše
sales@afg.sk
T: +421 38 749 9230
M: +421 917 961 386
Adrián Mlynek - reklamácie, servis
reklamacie@afg.sk
T: +421 38 749 9230
M: +421 917 961 386
Pridať komentár
Pridať reakciu na komentár: